Annons

Ett nytt kapitel

Grevad Lux har växt. Bloggen har fått sällskap av en shop där man kan köpa tröjor m.m. med diverse frihetsrelaterade budskap. Att ha flera saker som ”hör ihop” utspridda både här och där på det världsvida nätet kändes lite onödigt. Att samla allt under en webbadress är både enklare och bättre för både mig och er.

Och nog låter väl grevadlux.com bättre än niklasw.blogspot.com?

Blogspot har gjort sitt, WordPress är min nya vän och vi kommer väldigt bra överens än så länge. Jag funderade länge på att gå över till WordPress, men det kändes för krångligt med tanke på att jag redan hade tusentals inlägg på den gamla bloggen. Nu när jag ändå köpte domän och plats på webbhotell (där WordPress kunde installeras i stort sett med ett klick) kändes det som om det var lika bra.
Det var bättre än bra.

Det är lite som om WordPress är för Blogger vad Android är för iPhone OS, eller Linux för Windows. Öppnare, mer anpassningsbart, trevligare.

Egen domän höjer ribban en hel del tycker jag. Jag ska försöka ta (seriösa) diskussioner mer på allvar, ifrågasätta min egen position mer, kräva logik och/eller bevis både av mig själv och andra i högre grad än tidigare. Inte hugga på emotionella argument.
Därmed inte sagt att jag inte kommer avstå från att engagera mig i en del diskussioner, men de flesta kommentarer ska få ordentliga svar.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*