Annons

Den som väntar på nåt gott…

Den låga aktiviteten de senaste dagarna beror på att jag är svårt (ni vet, en förkyld man är alltid nära döden som det sägs) sjuk.

Idag har jag börjat läsa ”An Introduction to Political Philosophy” av Jonathan Wolff. Den är kurslitteratur i en distanskurs i politisk filosofi som jag ska genomföra (genomlida?) i höst. Den börjar inte förrän i oktober, men det är ju aldrig fel att vara tidigt ute.

Jag hoppas att den kommer inspirera till en myriad inlägg här på bloggen. Med tanke på att författaren verkar vara nån slags semi-marxist hade jag mina tvivel på förhand, men boken verkar faktiskt vara rätt neutral.

När vi kommer till själva kursen med allt vad det innebär i form av seminarier och liknande kommer jag säkert få massor av material till bloggen. Ser fram emot det!

Filosofi är kul.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*