Annons

Gillar du inte musikfestivaler?

Synd för dig! Om ”de rödgröna” vinner valet kanske du måste betala för det ändå.

Nåja, vi vet väl alla att vallöften inte har någon likhet med vanliga löften (dvs. att den som lovar något har för avsikt att uppfylla löftet) men vi kan ändå se Pagges uttalande som ett tydligt hot. ”Vill du inte betala för festivaler som inte klarar sig själva så kastar vi dig i fängelse!”

Om festivalerna ger publiken det den vill ha så klarar den sig. Gör den inte det så ska den heller inte klara sig. Precis som det borde vara med alla andra företag. Borde vara. Tyvärr springer politikerna storföretagens ärenden idag och i många länder har de ”räddat” (läs: fördröjt kraschen) en del jättar från att gå i konkurs.

På så vis är det ändå mindre dåligt att använda småpengar till att rädda små festivaler från att dö ut. Men inte är det bra!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*