Annons

Prioriteringar…

Den här lilla händelsen väcker en fråga i mig.

Varför sätts inte nationella insatsstyrkan och dussintals poliser in i jakten på såna som skjuter mot (inte dödar, nota bene) Ali eller Hussein eller rentav Petter i t.ex. Rosengård eller Tensta eller Vårby eller nåt annat trevligt ställe?

Fick vi inte lära oss i skolan att alla människor är lika mycket värda?

Nu tycker jag inte att alla människor ÄR lika mycket värda, så jag skulle gladeligen sätta in en massa fler människor att jaga förövarna om jag eller någon närstående blev beskjuten än om någon okänd blev det, men jag går som sagt inte runt och SÄGER att alla är lika mycket värda heller.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*