Annons

Tusen tack!

Jag kollade precis lite statistik över mina annonser.

I en jämförelse mellan 1 jan-1 aug 2009 och 1 jan-1 aug 2010 har antalet sidvisningar (alltså antalet gånger som någon besökare tittat på någon sida på bloggen) minskat med 0.2% under 2010 medan intäkterna från annonser ökat med inte mindre än 674%!

Att sidvisningarna minskat något är förstås lite tråkigt men det är ju i stort sett oförändrat. Den stora ökningen i inkomster är dock väldigt glädjande, och ni ska veta att jag är enormt tacksam för det!

Nu behöver ni inte tro att jag blir en rik man bara för det. I juli 2010 tjänade jag t.ex. 14 kronor från annonserna… 674% från ”ingenting” är inte så mycket.

Hur som helst, det är ett väldigt enkelt (och gratis) sätt för er läsare att visa uppskattning om ni tycker att något av det jag skriver är vettigt. Positiva kommentarer är förstås också bra, men kombineras det med ett annonsklick blir det ännu bättre. 🙂

Återigen: Tack!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*