Annons

Dyrt blir det..

Kilometerskatten kommer förstås inte direkt drabba åkerierna (förutom att de eventuellt får lite mindre att göra) utan alla oss som köper saker som nån gång längs vägen transporterats med lastbil. Alltså så fort vi köper något…

Det blev tråkigare än jag trodde med SD i riksdagen. Allt vore så enormt mycket bättre om bara ”alliansen” kunde få de där 2-3 extra mandaten för egen majoritet. Just nu känns alla alternativ mer dåliga än det. Det värsta av allt vore om det skulle lekas ”alla mot SD” i riksdagen. Alltså ett totalt, om än löst, samarbete mellan alla. T.o.m. tvåpartisystemet som vi har är bra jämfört med att bli en enpartistat..

Bävar inför tanken, men tror som tur är inte att det kommer bli verklighet. Den här gången…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*