Annons

Godmorgon……

Kronan är urstark!!

Eller nja… Skulle det inte kunna vara så…jag är ju ingen expert men…kanske att…om jag inte missuppfattat saken helt…är det inte så att US-dollarn och euron är på god väg mot sitt naturliga värde? Alltså noll.

Ärligt talat är det totalt meningslöst att jämföra NÅGOT mot USD eller EUR. Möjligen att Zimbabwedollar är sämre att jämföra med…

Det finns en hel del grafer som florerar på internet som med all önskvärd tydlighet visar varför USD går som det går. Kanske såna moderniteter inte är populärt bland nationalekonomer… För mer på ämnet kan jag hett rekommendera bloggen Things we lost in the fire.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*