Annons

Mycket bättre än SD…

Migrationsverket leker sjuka sadistlekar med icke-svenskar. Det var väl inget nytt?

Sverigedemokrater är hemska rasister eftersom de bara vill släppa in de som är klassade som flyktingar enligt Genèvekonventionen. På nåt vis tycker jag att det känns mer schysst att inte släppa in någon än att låta denne bo i Sverige i tre år för att sedan skeppas iväg till en kanske inte säker död, men en trolig död genom påtvingad militärtjänstgöring.

Sen säger Sverigedemokraterna t.ex. något så idiotiskt som att de som vill flytta från sitt land till ett annat för att förbättra sitt liv inte borde få göra det på svenskarnas ”bekostnad”… Jag har alltså ingen som helst respekt för SD, don’t get me wrong.

Men att kalla dem rasister för att de vill ha begränsad invandring när vi redan HAR begränsad invandring känns fruktansvärt fånigt. Vi stoppar redan tusentals människor varje år. Faktum är att hittills i år (fram till 1 sep) hade migrationsverket avgjort 17960 asylärenden varav bara 5716 eller 32% blivit ”godkända”. 68% blir alltså ”tillbakaskickade”.

Migrationsverket är allt rasister hela bunten, eller hur?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*