Annons

Tragikomik

Ödets ironi? Som man bäddar får man ligga? Synden straffar sig själv?

Talesätten slåss mot varandra för att få stämplas på den här händelsen. Förmodligen lite synd att en verkar ha dött i olyckan, dödsstraff är trots allt för hårt för att råna en guldbutik, men i övrigt en väldigt komisk historia!En annan grej som blandar tragik och komik är DN:s artikel/intervju om/med Greg Giraldo som nyss låg högt upp i ”högerspalten” på förstasidan. Den verkar dock ha tagits bort därifrån under tiden jag har skrivit det här inlägget.

För det första är rubriken väldigt dålig. ”Greg Giraldo gisslar alla”. Gisslar? Really?

För det andra är Greg G. nyligen avliden, sorgligt nog. Nästan så nyligen att han fortfarande är ljummen. Artikeln har inte uppdaterats med den lilla detaljen. Däremot ståtas det med att ”I september är han ett av de stora namnen på humorfestivalen i Stockholm”.

[EDIT:] Giraldo-historien blir förresten extra rolig i.o.m. att den publicerades idag på förmiddagen och han dog igår.

6 kommentarer tillTragikomik

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*