Annons

Farlig tant

Jag är glad för de laglydiga invånarna i New Hampshire som nu kan känna sig lite tryggare. Patricia Smith odlade små mängder marijuana åt sig själv och sin dotter i medicinskt syfte och belönas nu med två år i fängelse.

Jag förstår att det inte är sånt här ni ”knarkhatare” vill ha, men det är sånt vi får. Det är bestämt att det ska vara ett krig mot droger som i verkligheten blir ett krig mot människor. Därför skrivs det lagar som i slutändan leder till att en massa harmlösa människor buras in. Kriget mot drogerna för med sig så enormt mycket lidande och tragik. Även om vi bortser från alla dödsfall som är direkt orsakade av anti-knarkar-kriget.

Polisen är inte din vän. Staten är inte din vän. Blanda inte in någon av dem (i den mån de nu är separata) om du inte vill ha ännu värre problem än du redan har. Om du hatar knark – håll dig undan knarkare. Låt dem inte handla i din affär, prata inte med dem, titta inte på dem. Frys ut dem fullständigt. Uppmana andra att göra detsamma. Då har du gjort allt som står i din makt. Att utnyttja polisens våldsmakt för att stoppa sånt du ogillar, men som inte skadar någon, är motbjudande.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*