Annons

Helt otroligt…

Det här ger något att fundera på för er som inte gillar knarkare men samtidigt har vissa mänskliga drag såsom empati och en känsla för vad som är rätt och fel. Ni som konstant spottar fram mantrat ”lagen måste följas” kan göra oss andra en stor tjänst och hoppa från närmsta balkong.

Patricia Smith dömdes den 30:e september till fängelse i 2-4 år för att ha odlat några växter i sin källare. Hon är runt 50 år och framställde egen naturmedicin som hon och hennes dotter behövde. Inget av naturmedicinen såldes till utomstående. Är det rätt att förstöra hennes liv genom att låsa in henne i en bur i upp till fyra år? Borde lagen ändras?

Argument för att låsa in en ofarlig medelålders kvinna i 2-4 år för att hon odlat en växt tas gladeligen emot i kommentarerna. Eller bara era reaktioner på det hela.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*