Annons

Kom och köp! Billigt sätt att synas!

Jag har beslutat mig för att byta ut google-annonsen längst upp till höger mot en egen som jag auktionerar ut månadsvis. Du har möjligheten att få ut ditt budskap till hundratals svenskar för mycket liten kostnad! Med lite tur får du det för bara en krona!

Grevad Lux Blogg har i dagsläget ungefär 900 unika besökare (totalt ca 1150 besök och 1700 sidvisningar) per månad (se statistik). Det är alltså ingen jättestor site, men priset blir också lågt av den anledningen. Ibland fås kraftiga besöktoppar p.g.a. länkar till aktuella nyhetsartiklar på t.ex. SvD och Expressen, vilket ger många förstagångsbesökare.Till budgivningen!Regler

 • Auktionen startar den 15:e varje månad. (Utom första gången då den startar 28/10)
 • Utropspriset är 1 kr. Det finns inget reservationspris. Du kan alltså vinna för en krona.
 • Auktionen är öppen i 14 dagar.
 • Den som lagt det högsta budet vid auktionens slut får under en månad (15:e t.o.m. 14:e nästa månad) annonsplatsen längst upp i högerspalten på http://blogg.grevadlux.com.
 • Vem som helst får annonsera, företag, privatperson eller förening spelar ingen roll.
 • Annonsplatsen får användas till i stort sett vad som helst. Politiska budskap, sex, droger och rock’n’roll… Eller bara ”Hej mamma” om man vill det.
 • Jag (bloggens ägare) förbehåller mig ändå rätten att neka vissa annonser om jag bedömer att det skulle ha alltför negativ påverkan på besökarnas uppfattning om mig och bloggens innehåll. Om vinnaren och jag inte kommer överens om någon alternativ annons betalar vinnaren ingenting, men en ny auktion läggs omedelbart upp. Då med endast 7 dagars löptid och följdaktligen bara tre veckors exponering för den nya vinnaren.
 • Betalning görs i första hand via banköverföring eller i andra hand via paypal/kortbetalning.
 • Annonser skall tillhandahållas (kan dock lagras på min server) av den som vill annonsera, som jpg, png, gif eller flash-fil med största bredd/höjd 200 pixlar. Max 200×200 alltså. Alternativt kan en ren textannons användas, då behöver annonsören bara bidra med text (så klart).
 • Den som vunnit annonsen kommer efter annonseringstidens slut få skärmbilder från Google Analytics med besöksstatistik för att se hur stor exponering man fått för pengarna. Därmed kan man lätt bedöma om det är värt en till månad och isåfall hur mycket man är beredd att betala.
 • Jag kan i nuläget inte erbjuda någon statistik för antal klick på annonsen. Däremot finns förstås möjlighet för annonsören att länka till en egen sida som räknar hur många som kommer just från Grevad Lux. Detta kan komma att erbjudas i framtiden.
 • Vid frågor – maila kontakt (at) grevadlux.com

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*