Annons

Redneck heaven

Riktigt härligt, om än självklart ”knäppskalle-vinklat”, reportage från en äkta redneck-håla i mörkaste Montana.

De flesta människor som presenteras verkar riktigt sköna och positiva trots situationen de befinner sig i. Vi får också ett mycket bra exempel på hur staten förstör för vanliga människor:

När Curtis gick på gymnasiet fejkade han en mjältbrandsattack. Han ringde in ett hot till sin skola och placerade ut ett vitt pulver. Det hela var ett påhitt men polisen tog det på största allvar. Curtis avslöjades och dömdes till sex månaders fängelse. Han blev flaggad som terrorist och förbjöds att resa med flyg, tåg och buss. Han fick inte skaffa kreditkort, köra bil, äga vapen och han fråntogs sin rösträtt.

Straff i proportion till brottet va?

En fin relation mellan människorna verkar också finnas.

Vi måste ta hand om varandra, annars överlever vi inte. Om ett hus blir insnöat så skottar vi fram det. Alla känner alla, du vet hur det är på ett litet ställe.

Rödnackarna verkar ofta ha betydligt bättre koll på omvärlden, eller iaf USA, än vad man kan tro.

Egentligen har vanliga människor ingenting att säga till om. Det passar inte oss som bor i Montana, vi vill bestämma över våra egna liv. Obama försöker förvandla USA till ett socialistiskt land, vilket vi är emot. Men alla politiker ljuger, de säger vad som helst för att få din röst.

Så sant som det är sagt.

Missförstå mig rätt, jag skulle aldrig vilja bo där själv eller åtminstone inte på det sätt de i reportaget gör, men de verkar ändå vara riktigt sköna människor.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*