Annons

Abortförbud => farliga aborter

Är någon förvånad? Abortförbud har exakt samma effekt som alla andra förbud: det förbjudna går under jorden med allt som hör till; risker för köpare, risker för säljare, inga kontroller av säljarens kunskaper eller varans kvalité osv…

Jag skulle kunna åka till Thailand med en klädgalge (men nog är det en myt att man kan göra abort med en sån?) och starta en illegal abortklinik imorgon. Jag har ingen utbildning, men vad ska de göra? Jag kan ju säga att jag är utbildad läkare, men har glömt legitimationen hemma. Vad ska de annars göra? De kanske inte känner till någon annan. Att annonsera om illegal abortverksamhet är nog ingen höjdare.

Hade aborter varit lagligt hade jag inte haft en chans att konkurrera med mina okunskaper och min galge…

1 kommentar tillAbortförbud => farliga aborter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*