Annons

Andas lugnt

En vettig blogg om ”klimathotet” som verkar ebba ut alltmer. Tydligen var det inte så farligt ändå?

Det här är en annan, en riktig klassiker på området vill jag påstå.

2 kommentarer tillAndas lugnt

  • Ingenjören

    Gäsp. Varför noterar ingen av er så kallade ”skeptiker” att nästan ingen av skeptikernas ”forskare” faktiskt är forskare inom ett för ämnet relevant område? Det är precis samma situation som råder i de andra ”skeptikerrörelserna” dvs, de som tror att elfte september var ett inside job, att förintelsen ”inte så farlig ändå” och att vaccin orsakar autism.

    • Har det någon betydelse egentligen? Som jag ser det är det helt enkelt omöjligt att ens ”nästan” göra korrekta prognoser om något så oförutsägbart som klimatet, med så enormt många variabler som spelar in. Att sen stifta lagar och slösa otroliga mängder tid och pengar baserat på såna prognoser är direkt idiotiskt.

      Sen föredrar jag att inte klumpas ihop med 9/11-konspiratörer och liknande gökar. 9/11-gänget är ju förresten inga ”skeptiker” utan de tror ju ATT något hänt, precis som ni som tror ATT människan håller på att förändra jordens klimat (till det sämre, i den mån nu någon kan säga vad som är bra och dåligt).

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*