Annons

Dagens clown

Ann-Christin Ahlberg, även känd som ”spökdjuret” i penissalen, eller plenisalen menar jag. Antyder jag att Ann-Christin Ahlberg spelar falskt och sitter och trycker på en prinskorv? Självklart inte. Men vem vet. Shemales finns det ju gott om nuförtiden. Säkert fler än för 100 år sen i alla fall.

Big fan of kvotering, kan vi säga utan att överdriva. Hon vill att det ska lagstadgas att ”de större bolagens styrelser” (vilka som är större framgår inte) ska bestå av minst 40% kvinnor. Ännu en som tror att problem bäst löses med tvång. Clown till 100%.

Ann-Christin Ahlberg

Ann-Christin Ahlberg

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*