Annons

Ett slag för forumet

http://forum.grevadlux.com/!

Det har varit ganska dött de senaste veckorna men så behöver det inte fortsätta.

Undrar du hur X kan fungera utan statlig inblandning? Har du en idé om vad som kan göras för att främja frihets-”kampen” i Sverige eller världen? Har du kanske dragit igång en egen hemsida med frihetstema som är mycket bättre än Grevad Lux och vill promota den? Hittat en video på youtube som är sevärd? Grevad Lux Forum är platsen för dig!

Tyck, tänk, fråga, svara, berätta, klaga, länka, tipsa, skriv.

Den marknadsanarkistiska rörelsen i Sverige drivs inte framåt av att folk sitter hemma och muttrar och kanske skriver en blogg (jepp, jag är en sån själv). Det krävs mer handling än så. Vi behöver genomföra aktiviteter som med fördel kan planeras på http://forum.grevadlux.com/. Det behöver inte nödvändigtvis vara geografiskt samordnat. En tidsmässigt synkroniserad men geografiskt spridd kampanj kan vara nog så effektiv. Decentralisering. In med er på forumet och brainstorma. NU!

”Organizing libertarians is like herding cats” tror jag en vis person har sagt någon gång. Det stämmer alltför väl.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*