Annons

Fem dagar kvar…

Med lite tur kan den första lycklige vinnaren få en månads finfin (nåja) annonsplats för en krona. Jag håller faktiskt tummarna för att det stannar på en krona. Det skulle vara rätt bra reklam för auktionen i sig att den har vunnits för en enda krona en gång. Första gången ”den kan bli din för så lite som en krona” inte är skitsnack!

2 kommentarer tillFem dagar kvar…

  • Haha jag gillar idén. Antar att du inte räknar med att få in särskilt mycket pengar på detta men ändå kul 🙂 och kanske i framtiden vem vet, om din blogg blir jättekänd

    • Man kan alltid hoppas! Får inte in mycket mer än en krona i månaden på google-annonserna nu ändå. =P Har du lagt ner kapitaliban? =P Såg att den inte gick att gå in på nyss iaf. Nåt nytt på gång eller lägger du ner?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*