Annons

Köp och sälj

Nu finns en avdelning på det ack så underskattade forumet där registrerade medlemmar kan köpa och sälja (och byta) precis vad som helst.

Enda kravet är att betalningen (eller åtminstone det utannonserade priset, jag vet ju inte hur affären avslutas) görs i något annat än riksbankens pappers(eller digitala)pengar. Om man sen vill använda klassikerna silver, guld och koppar eller kanske helt enkelt betala med ett USB-minne eller en kamera eller ett par CD-skivor, det är upp till var och en.

Nu når man förvisso inte så många jämfört med Blocket, men det är å andra sidan gratis. Vissa saker som t.ex. böcker av gubbar som von Mises eller Rothbard eller om man vill byta silver mot guld (och komma undan påslaget som liberty silver, tavex m.fl. gör) och vice versa, då kan det nog vara ett bra ställe.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*