Annons

Nya Socialdemokraterna?

Får obehagliga vibbar av Östros lilla utspel. Han verkar fast besluten att fortsätta dra partierna närmare varandra. Fortsätter det så här har vi snart bara ”Partiet”. Val blir ju ännu mer onödiga då…

I den mån man vill använda höger-vänsterskalan är ju sänkta skatter (man måste vara blind för att inte se att han talar om det, även om det inte sägs rakt ut – han är ju politiker) ett solklart steg åt höger, åtminstone från sossarnas nuvarande position.

Egentligen är det kanske inte så överraskande att nåt sånt här kommer från sossehåll, med tanke på att de märker att sänkta skatter är mer populärt än höga skatter. De vill ju ha röster. Det är vad de lever för…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*