Annons

Fint att folk accepterar varandras avvikande åsikter…

Och även om man kanske inte gillar allt som andra tycker är det skönt att ingen brukar våld mot någon annan på grund av dennes åsikter.

För övrigt är ”antifascister” det värsta svindrägg vi har på denna jord.

7 kommentarer tillFint att folk accepterar varandras avvikande åsikter…

 • Bhruic

  Antifa får alltid mig att tänka på hästsko-teorin.

 • wer

  Själv är från Chile och för mig är det rent idioti att svenskarna inte kan visa sin kärlek till fosterlandet Sverige utan att ni blir attackerade av idioter som lämnade sina brinnande länder och där inte här några rättigheter alls, framförallt de som kommer från hårt styrda muslimska länder, de borde vara tackasamma att de lever idag här.
  Om det finns infödda svenskar inblandade i såna attacker,de borde vara tacksamma att några andra försöker bevara Sverige svensk, den svenska kulturen har otroliga vackra traditioner som jag anser borde bevaras i sitt form för framtida generationer.
  Funderar på att flytta tillbaka till Chile för att undvika se hur de svenska politikerna förstör sitt eget land och t.o.m vågar inte att vifta med den svenska fanan.
  Sverige alltid varit generös mot invandrarna men nu går över till idiotin att inte vilja bevara Sveriges kultur och traditioner och ger mer och mer utrymme till islamismen med sina extrema ideologin.

 • Erik

  Det är väl knappast på grund av deras åsikter de attackerades utan på grund av att de är organiserade fascister som är ett hot mot alla som inte passar inom deras mall. Fria nationalister är goda förespråkare av våld dem själva.

  • Tvivlar inte på att många ”fria nationalister” gärna tar till våld, och då är det förstås fritt fram att försvara sig. Det här verkar dock inte ha handlat om självförsvar…

 • Nilsson

  Bra skrivet, va fan uppnår man genom att försöka bränna ihjäl andra människor.
  Idioter.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*