Annons

Hårda regler leder till många problem

FDA (Food and Drug Administration) och deras krav ger många onödiga dödsfall varje år.

Det kostar miljarder att lansera ny medicin i USA och det tar uppemot ett årtionde att få ett godkännande från FDA tack vare (i många fall) överdrivna krav på tester. Medicin som kan rädda en massa människor tillåts alltså inte göra just detta som den är gjord för. När den väl kommer ut på marknaden blir den dessutom väldigt dyr på grund av alla merkostnader som FDA’s krav innebär.
Detta gör att en del inte har råd med medicinen och i många fall går skattepengar till att köpa medicin som är extremt dyr för att staten själv har sett till att det blivit så….

Under åren av tester har tusentals, kanske miljontals, människor dött eller lidit helt i onödan. Om min prognos är att dö inom ett år kanske jag är villig att ta risken med en dåligt testad medicin? Idag får jag inte det…

Vill du att något ska sluta fungera – blanda in staten.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*