Annons

Klimatmöte a.k.a. betald semester för den politiska klassen

Det var smart av dem att lägga det på ett lite varmare och skönare ställe i år istället för Köpenhamn. Å andra sidan var det smart att lägga ett sånt möte i Köpenhamn en gång för att liksom visa att ”vi gör inte det här bara för att det är kul att komma iväg ibland från den gråa vardagen och den tråkiga frun och kunna njuta av semester och smaka på vad världens bordeller har att bjuda”, utan att det faktiskt är något seriöst de håller på med.

Alla som tror att de kommer bestämma något viktigt räcker upp en hand!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*