Annons

Buktalardockan

Reinfeldt säger förstås vad den övriga partiledningen tycker att han ska säga, varken mer eller mindre. Förstår inte varför folk överhuvudtaget vill fråga honom saker när man lika gärna kan maila moderaternas kansli och fråga vad han tycker.

Som det där med cannabis – Freddie R. är knappast dummare än att han förstår att harm reduction och information är betydligt mer humant än att låsa in folk, men det skulle troligen leda till nettoförlust av röster. Folket klarar inte av att skilja på person och parti (vilket förmodligen är en korrekt bedömning av partierna) och därför får inte någon av partiets medlemmar utåt sett ge sken av att ha sådana åsikter.

Ärlighet kommer man inte långt med i en demokrati, det är en sak som är säker.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*