Annons

Länktips/boktips

Recipes for disaster – an anarchist cookbook”.

Jag läste om den för första gången för några minuter sen, laddade ner den och har nu läst förordet. Jag vet alltså nästan ingenting om den. Det jag har förstått är att den tipsar om sånt som kan vara bra för aktiva frihetsextremister (jepp, jag tänker troligen kalla mig frihetsextremist från och med nu. Funderade på det idag och det känns som ett bra alternativ).

Den är skriven av ett gäng i ett kollektiv, den börjar redan i förordet gaffla lite om ”kapitalism” i negativa ordalag (fast det är klart, det som kallas kapitalism av många idag är ju rätt dåligt), den är antagligen skriven av ”vänsteranarkister”. Men den kan vara bra ändå.

Det finns drygt 600 sidor att plocka från, så några guldkorn borde kunna hittas!

Ska nog börja kika i den ikväll efter att jag jobbat undan dagens dos av skolarbete.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*