Annons

Samhällets värsta avskum

Mitt egna politikerförakt ökade kraftigt för nån minut sen när jag läste det här.

Totalt skamlösa och vidriga människor. Det vore inte mer än rätt att spotta på politiker man ser på stan, kasta ägg på deras hus och smeta chokladsås på dörrhandtagen till deras bilar. Eller nåt äckligare.

Alla de sakerna utgör väl ett litet mått av våld, men vad är det då politikerna utsätter oss för? Det kan utan att överdriva klassas som en form av självförsvar. Det gäller bara att se till att bara angripa såna som verkligen varit med och bestämt direkt frihetskränkande saker. De som röstar emot saker som skattehöjningar, ökade kommunutgifter osv kan gott skonas från våldsamheter och bara ges arga blickar och kanske verbala påhopp.

Parasiter följer bara sina naturliga instinkter, politiker tar aktiva medvetna beslut. De vet att deras lön är stulen från produktiva människor, ändå bestämmer de utan att blinka att den ska höjas. Bara att de KAN göra det själva borde ju räcka för att inse att systemet är trasigt kan man tycka. Jag tycker det.

Det är helt enkelt taskigt mot hederliga parasiter att kalla politiker för ”parasiter”. ”Politiker” duger gott. Det är nåt av det värsta man kan kallas.

Det är upp till oss hederliga människor att se till att politikeryrket blir oattraktivt!

Med uppretade hälsningar,
Niklas.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*