Annons

Släpp Tea Party-kopplingen nån gång…

Jag har förvisso inget till övers för ”Tea Party”-gänget, som ju är ett gäng anti-invandrar-republikaner som låtsas vara för ”small government”, men att försöka lägga skuld på dem eller framförallt på ärkehäxan Sarah Palin för skjutningen igår är väldigt fjantigt.

Ta en titt på skyttens youtubekanal så kanske det klarnar lite.

Han leker logiskt resonemang angående grammatik, valuta, hjärntvätt och lite sånt. Med betoning på leker.

Han är vrickad, stukad, skadad, tokig, knäpp och dessutom tydligen farlig.

1 kommentar tillSläpp Tea Party-kopplingen nån gång…

  • Bhruic

    En vit man som bor i Arizona, tycker om skjutvapen, har läst Ayn Rand, är emot abort, stödjer idén om guldmyntfot, gormade om statens hjärnkontroll, och skjöt en kongressledamot som Tea Party krigade mot. Klockren Tea Party-republikan.

    Å andra sidan: en litteraturälskande ateist som volontärarbetate på bokmässor, har det kommunistiska manifestet bland favoriterna, beskriven av klasskamrat som vänsterliberal, besatt av 2012-fenomen, spelade saxofon, och så kan man inte glömma droganvändandet. Klockren demokrat.

    Det är roligt att förvränga sanningen.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*