Annons

Strunta i vaccination

Jag vaccinerade mig inte förra gången det var panik över den stora pandemin som skulle drabba oss. Min sambo gjorde det. De efterföljande 3-4 dagarna var hon jättesjuk. Jag var helt frisk hela tiden.

Många har fått sömnproblem efter den förra vaccinationen. En del har blivit sjuka senare trots att de var vaccinerade.

Om du inte tillhör en extrem riskgrupp, t.ex. väldigt ung eller väldigt gammal med dåligt immunförsvar, så har du helt enkelt inget att vinna på en vaccination, däremot kan du nästan säkert få uppleva sjukdomen om än kanske kortare tid än om du smittats på vanligt sätt.

Jag är ingen sån som tror att staten försöker förgifta oss genom ”vaccinationer”, däremot känner jag igen onödig skrämselpropaganda när jag ser den, och har inget emot att riskera en förkylning, om än en ordentlig sådan.

Ex, Ex

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*