Annons

Tänk på barnen!

Usch, jag blir illa berörd av såna här grova, vidriga, äckliga, snuskiga sexskämt. I ett familjeprogram! Där barn kan titta!

”Jag är lite förvånad över att Tony vill att jag skulle stänga munnen.”

Usch, jag rodnar bara av blotta tanken. Tvi, det kändes lite hemskt att skriva det där äckliga sexskämtet. Nu känner jag mig bara smutsig och förstörd. Jag hoppas att gud förlåter mig efter att jag haft den meningen i min hjärna.

Vilka ord! Tony! Munnen! STÄNGA! VILL! För att inte tala om ”förvånad”. Vad ska barnen tro? Hur ska vi hantera en sån situation? Hur kan man tala med barnen om ett sådant förfärligt skämt utan att de ska få men för livet? Borde föräldrarna bara låtsas som om det regnar? Finns det inte då risk att barnen själva funderar på det och kanske börjar experimentera själva? Tänk er om det skulle bli en ny trend i skolorna att barn går runt och gapar, säger åt varandra att stänga munnen och sedan säger det här hemska skämtet till varandra.

Ni märker säkert att jag är upprörd. TV4 måste ta sitt ansvar! Diskvalificera den här snuskhummern Weise från ”Let’s dance”, omedelbart! Annars håller jag TV4 ansvarigt för allt dåligt mina framtida barn gör!

Dagens största fråga blir ändå: hur kan Anna Skarin och Mattias Lönngren leva med sig själva efter att ha skapat en sådan artikel?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*