Annons

Utomhusreklam, fast inomhus liksom….

Det verkar fantastiskt svårt för en del att helt enkelt ”sköta sig själv och skita i andra”.

Social- och fritidsförvaltningen i Hudiksvall har upptäckt att en kiosk har en reklamskylt, eller snarare ett varumärke, inne i butiken som råkar synas genom fönstret.

Konsumentverket påstår att utomhusreklam = reklam som syns när man står utomhus och verkligen anstränger sig för att titta på ett visst ställe. Argumenteringen är förkrossande stark.

Jag är ganska säker på att jag utifrån gågatan här i stan kan se in till skåpet med cigaretter ovanför kassorna, och förmodligen även utläsa vissa olika varumärken på tobaksvaror. Kanske man skulle ta och anmäla skiten till konsumentverket? Så här får det ju inte gå till!

Den första som mailar en bild (till kontakt(at)grevadlux.com) på en vanlig affär i er egen stad/by där man utifrån ser något slags tobaksmärke vinner nånting. Priset kommer jag tänka ut när jag eventuellt mot all förmodan får in ett tävlingsbidrag.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*