Annons

Vad tycker läsarna om…

…falsklarm eller falska tips till polisen?

Jag har ingen statistik att gå på men jag har ändå uppfattningen att svensk polis är något bättre än t.ex. den amerikanska motsvarigheten i kvoten våldsbrott/ickebrott. Därför kanske det kan anses fel att slösa med polisers arbetstid?

Å andra sidan finns ju speciella gäng inom gänget som jobbar med fånigheter som skattebrott, prostitution och narkotikabrott. Att slösa med deras tid kan väl knappast ses som något negativt? Eller kan det? Jag är öppen för förslag. Har lite idéer på området som kanske vore rätt kul att göra, utan att gå in på detaljer. Kanske redan har sagt för mycket, men om man använder sju proxies borde det vara riskfritt…

Hoppas på respons!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*