Annons

Våld föder våld

Det blir bara pinsamt när de som sitter i toppen av våldsmonopolet beklagar sig över att ”extremister” använder våld. Är det verkligen så konstigt att småpojkar försöker lösa problem med våld när de ser att det är vad staten gör till vardags? Faktum är att det är exakt vad staten går ut på.

Hitta ett problem, använd våld för att lösa det.

Bra förebild, eller hur?

Extremism behöver inte vara dåligt, ej heller antidemokratiska åsikter. Jag är själv icke-våldsam, antidemokratisk frihetsextremist och trivs utmärkt med det. Det tror jag närmsta omgivningen gör också.

SvD, SvD, SvD

2 kommentarer tillVåld föder våld

 • And

  ”Är det verkligen så konstigt att småpojkar försöker lösa problem med våld när de ser att det är vad staten gör till vardags? Faktum är att det är exakt vad staten går ut på.

  Hitta ett problem, använd våld för att lösa det. ”

  Här är snarare problemet att muhammed var en ytterst våldsam och krigisk profet.

  Hur löser man interna problem inom Islam? med våld som muhammed gjorde.

  Externa? Samma sak.

  Jesus å andra sidan brukade inte våld, så anhängarna visar samma tendenser.

  • Om det är så (har ingen aning om muhammed och vill heller inte ta reda på det) har det säkert lite med de islamistiska terroristerna att göra, men mitt argument var mest riktat på helsvenska barn med helsvenska föräldrar som vuxit upp i Sverige och gått i den svenska tvångsfinansierade skolan.

   Att kristna skulle vara avhållsamma från våld kan du ju fråga nån amerikansk abortläkare om. Tror inte han håller med.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*