Annons

Äckliga politiker och sossepampar

Såna människor kan jag spy på för jag är så trött på deras översitteri.

Senast i raden av trevliga solidariska socialdemokratiska händelser:

Arbogas kommunalråd Olle Ytterberg (en översittartyp som inte drar sig för att påpeka hur mycket ”alliansen” bara står på de rikas sida) får löneförhöjning med nästan 6% från lite drygt 47 000 kr i månaden till nästan 50 000 kr i månaden.

Vem som bestämmer hur stor kommunalrådets lön ska vara vet jag inte men har mailat och gratulerat samt frågat om detta. Den som gjort det ska få förklara tankegången och motivera varför kommunalrådet ö.h.t. ska ha någon lön. Jag är pissed off helt enkelt.

Jag förstår att min missunnsamhet kan verka osolidarisk, solidaritet är ju ett honnörsord i socialdemokraterna, man står på den fattige arbetarens (newsflash: arbetare är inte fattiga) sida. Att ifrågasätta en socialdemokrat lär väl vara definitionen på osolidariskt?

Från: Niklas **********
Skickat: den 22 februari 2011 12:02:53
Till: olle.ytterberg@arboga.se
Ämne: Grattis!

Såg att du ska få en fin löneförhöjning i år!

Får gratulera. Av ren nyfikenhet: vem är det som beslutar om detta? Inte lär det väl vara folket i alla fall.

Förstår att det måste ha varit svårt att klara sig på bara 47000 kr i månaden, men måste ändå ställa mig lite frågande till vad som egentligen motiverar nästan 6% ökning? I Kungsör och Köping nöjde de sig ju med knappa två procent.

Med vä… nej.
Hälsningar.
Niklas ********* (det är bl.a. mina pengar du tar.)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*