Annons

En härlig grå marknad!

Köp mer sprit från internet!

Och låt inte staten få en krona. 200kr per liter 40%ig sprit är ett skämt, låt dem märka det på att ingen vill betala det.

9 kommentarer tillEn härlig grå marknad!

 • De låter ju bra de ni skriver. Men läser man lite till och från mellan alla rubriker som snurrar ute på nätet så är man inte lika klar i kolan ändå. Läste en artikel på SVD (se hemsidan) och så läser man på en svensk/tysk hemsida som säljer spirten så ska man inte betala svensk skatt.
  Försöker de bolaget blåsa en, eller vågar man köpa ändå. Va händer om de fastnar i tullen, blire böter/fängelse? De e så jäkla oklara regler i detta land så man blir vansinning.

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sprit-via-natet-dyrt-for-staten_5947257.svd#after-ad

  Om nån har ett bra tips, maila gärna mig då

  Tack på förhand

  Mvh
  Magnus

  • Enligt vad som står på SvD verkar det faktiskt som om du måste betala svensk (sjukt hög) alkoholskatt på sånt du köper från tex Tyskland. Låter onekligen konstigt. Om jag skulle t.ex. åka på husvagnssemester till Tyskland och ta med mig ett par flaskor vin måste jag alltså med samma logik kontakta tyska skatteverket och betala tysk alkoholskatt utöver den svenska för att ö.h.t. få ta in den i Tyskland?

   Verkar helt stört om det är så.

 • wenche

  Kommer aldrig att betala en krona i alkohol skatt till svenska staten tack o lov man fann på råd och hittade olika levrantörer samt fraktbolag

 • Och nu har en dansk startat en shuttlebuss service där man kan beställa online och hämta spriten i Köpenhamn till 50% av Bolagets priser på bara två timmar. http://www.FlaskExpressen.com

 • Michael

  Fortsätt köpa på internet! De som vill kan ju köpa på systemet. Systemet har sen länge spelat ut sin roll för ett land med vuxna människor.

 • Långpendlaren

  Instämmer! Jag avgav ett nyårslöfte för många år sedan om att aldrig mer handla en droppe från Systembolaget. Väljer dock själv att ta bilen från Mälardalen och lasta den knökfull i Puttgarden, Travemünde eller Rostock, beroende på vart jag ska i jobbet i Tyskland. Då får Sluggo och Lisa i Tullen stå där med lång näsa när jag passerar gränsen.

 • Persson

  Ett alldeles ypperligt sätt att bojkotta systemet på! Speciellt om man inte bor nära Danmark/Tyskland. Själv har jag dessutom skaffat mig en vinprenumeration från Australian wine club som direktimporterar viner från allehanda länder runtom i världen. Kan inte påstå att jag sparar några pengar på det, det är minst lika dyrt som systemet. Men det känns ändå bra att veta att man inte gynnat systemet när vinet kommer hem till dörren.

 • Harlekin33

  Ligger verkligen dom svenska alk.skatterna i paritet med EU?

  Ölen är ju dyr som fan i sverige!

 • sillen

  Håller helt med, intressant att inte artikeln nämner hur stor del av smugglet som slinker igenom.
  Flertalet långtradare kör ju numer bara rätt in i Sverige. Mera brännvin! Ge inte pengar till monstret svenska staten! Stora delar av skatten går till antisvenka verksamheter!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*