Annons

Gängbyte

Det ena beväpnade gänget byts ut mot ett annat. Verkar ganska onödigt måste jag säga.

Här har man en fantastisk chans att bygga upp ett samhälle som baseras på frivilliga överenskommelser och fredligt samarbete men tänker istället rösta fram en ny ”ledare” vars påbud lydigt kommer följas.

Möjligheten att få bort våldsmonopolet kommer slängas bort. Så här bra chans kommer nog Egypten aldrig mer få. Men den slängs bort.

Bara vi byter ut högsta gubben, DÅ kommer allt bli SÅ bra! Inte utan att USA 2008 gör sig påmint. Frälsaren Obama. Som visade sig inte ha någon som helst förmåga att ”förändra”. Vote for change… Vågar nån tro att ”folk i allmänhet” till slut inser att det inte går att få någon förändring genom att rösta på gubbe X istället för gubbe Y?

SvD, DN, SvD, DN

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*