Annons

HAX

Ibland funderar jag på vad karln håller på med egentligen? Ex-libertarian som fortfarande verkar kalla sig det, men jobbar i EU-parlamentet för stulna pengar samtidigt som han mest gnäller över att alla andra där nere (är det inte lobbyister så är det andra politiker eller tjänstemän) är dryga dumskallar.

Tror han att han gör en insats för friheten kanske? I egenskap av…ja vad är han för nåt? Nån slags personlig assistent åt Christian Engström? Bland 735 andra ”ledamöter” och deras minst 735 assistenter. Där kan man säkert göra underverk för friheten….

Om HAX verkligen ville göra något för att öka den personliga friheten för vanligt folk finns det säkert många olika sätt att göra det på. Att ta en del av våra pengar och slösa tid på att vända papper i Bryssel är INTE ett av sätten.

Skärpning Alexandersson.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*