Annons

Jazztobak eller Dödsknark?

En dokumentär. Tycker personligen att man kunde tagit med några fler motståndare och låtit dem visa sin okunnighet lite mer, men i övrigt riktigt bra och seriös! Många ”tunga namn” som intervjuas, många med expertis inom området. Den kan verka en aning vinklad (det är trots allt legaliseringsförespråkare som har gjort filmen) men det bedömer jag som 90% på grund av att all fakta pekar åt samma håll och 10% på grund av filmmakarnas personliga åsikter och dess effekt på upplägg och klippning.

Den är inte farligt lång heller, ca 26 minuter. Missa inte slutet av del två, efter eftertexterna!

Del 1:

Del 2:

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*