Annons

Skrämmande läsning

DN:

Inom FN har övergripande diskussioner förts kring en global reglering av internet utan att det egentligen gett resultat.

Det visste jag faktiskt inte, även om det så klart inte är överraskande. Men läskigt ändå. Den dag internet ”styrs” av någon eller några, då är det godnatt och hejdå till friheten – på riktigt.

Jag tror och hoppas att den dagen aldrig kommer. Även om många politiker antagligen dreglar vid tanken. Och så många hemska saker som finns på internet! ”Tänk på barnen”-människornas paradis. Tänk så mycket barnen skulle kunna skyddas från om vi stängde av otrevligheter från internet. Porr, våldsamma spel, ja våld överhuvudaget, galna politiska budskap som ”anarki behöver inte leda till kaos” (har ni hört nåt så dumt?), läckor om vad politiker och deras gullgrisar diplomaterna pysslar med, spel och dobbel (som konkurrerar med det statliga alternativet), allt som har med knark att göra osv osv.

Det finns mycket farligt här i världen.

Farligast av allt är nog politiker.

En farlig man

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*