Annons

Bensin för ca 6-7kr/liter?

Det kunde vara verklighet om inte staten skulle stjäla mer än 100% av priset på själva bensinen.

Idag är runt 60% av bensinpriset skatter bestraffning genom stöld, alltså mer än vad själva bensinen kostar.

Detta är självklart inte acceptabelt på något sätt, men vad gör man? Det är ganska svårt att smuggla in stora mängder bensin från de länder där det är riktigt billigt. Hela Europa är ju i stort sett lika dyrt när det gäller fossila bränslen.

Att gå ner på knä framför riksdagen och lyckas böna sig till en skattesänkning på bensin är ett hopplöst uppdrag. Det enda jag kan se att vi kan göra är att hjälpa andra se hur samhället ser ut och konstant frysa ut, förnedra och mobba politikerna och vissa tjänstemän (på skatteverket framför allt) till den grad att ingen längre vill sätta sig i den positionen.

Idag ”får” politiker inte bara fruktansvärt höga löner utan även respekt! Är det konstigt att man gärna offrar all moral man tidigare haft i kroppen?

Sluta respektera den som tvingar andra att lyda. Sluta respektera den som använder våld och hot för att få sin vilja igenom.

De förtjänar ingen respekt över huvud taget.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*