Annons

Dagens clown

Jabar Amin!

Det mesta han får fram i form av motioner har antingen att göra med att förbjuda något eller att tvinga på folk något annat.

Dock finns ett undantag! Han och några andra miljöpartister vill att alla elever som påbörjar den nya, förmodligen väldigt dyra och väldigt meningslösa, dansarutbildningen (sic!) ska ha rätt att fullfölja även om det visar sig att de inte är tillräckligt bra.

Härnäst gissar undertecknad att Amin kommer föreslå att alla som deltar i någon form av tävling ska få guldmedalj även om de inte lyckas komma först. Det är ju synd om dem annars, när de har satsat så hårt och försakat annat just för att vara med i en speciell tävling.
Orättvist om inte alla vinner helt enkelt!

Kloka tankar från en klok man…

Jabar Amin

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*