Annons

Dagens dummaste

Vänsterpartiet! Eller kanske snarare Lena Olsson.

Inte nog med att hon tycker att man ska kunna få upp till ett års fängelse för att ha gjort en frivillig affär med någon (att det inte är frivilligt alla gånger behöver ni inte påpeka, det är jag fullt medveten om, men ofrivilligt sexjobb är slaveri och betyder inte att prostitution i sig är dåligt), utan hon vill även stifta nån slags global lag!

Den
som råkar ha ett pass där det står ”Sverige” ska alltså riskera att bli kidnappad och inlåst om han (eller för all del hon) besöker en laglig bordell i t.ex. Tyskland eller Nevada och köper de tjänster som erbjuds där.

Jag finner inte ord för att beskriva mina tankar om detta…

En bild säger mer än tusen ord…

Lena Olsson som jag ser henne

Lena Olsson som jag ser henne

3 kommentarer tillDagens dummaste

  • Kim

    Varför har du gjort en så vacker bild av henne. Grunden är mycket mer hemsk. Man förstår att hon helst vill förbjuda sex över huvud taget, så länge som det inte är med henne.

  • Håller fullständigt med dig. Rimligtvis borde hon samtidigt säga att svenska medborgare bosatta i exempelvis USA ska straffas om de smiskar sina barn.

    Men det är klart, kvinnor är ju mer skyddsvärda än barn…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*