Annons

Fredspristagaren har inget emot tortyr mot människor som ännu inte är dömda för något brott

Jag tycker det verkar riktigt vidrigt även utan att ha fått ett fredspris.

Bradley Manning förvaras under förhållanden som utan tvekan kan kallas tortyr. Han hålls i isolering, hittills i över sju månader – något som kan knäcka folk efter en vecka… Han får därför med största sannolikhet en massa ångestdämpande medicin eller dylikt för att inte bli totalt galen. 23 timmar per dygn är han inlåst i sin cell på knappt sju kvadratmeter. Han måste sova naken på grund av en påhittad ”självmordsrisk”. Han får inte ens ”träna” i cellen (i den mån han nu skulle få plats till det. Armhävningar möjligen..) utan släpps ut för en timmes ”promenad” varje dag, i bojor. Bevakas med kamera dygnet runt.

Detta är alltså en man som ännu inte dömts för någonting och därför bör betraktas som oskyldig.

Barack tycker det är helt i sin ordning!

Många svenskar tycks ha nån slags romantiserad bild av Obama som en godhjärtad hjälte som ska ge amerikanerna sjukvård (genom trolleri månntro?) och stoppa alla världens krig…

Han är en exakt lika störd sociopat som alla andra politiker, dock med bättre munläder än de flesta. Att man är en bra talare betyder inte att man är bra på något annat sätt… Se bara på..ni vet vem. (Tänk Tyskland på 30-talet.)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*