Annons

Nolltolerans mot svordomar och kränkande ord…

Ett typexempel på såna ”nanny-staters” som mer än gärna offrar ett badkar frihet för ett glas ”trygghet”.

Den
som trodde att centerpartister visste bättre än att vilja öka inskränkningarna på yttrandefriheten måste jag tyvärr göra besviken. Eller rättare sagt: Ingrid Olsson i Loos (en härlig liten by där jag ibland spenderar några dagar under sommaren, men där jag aldrig skulle vilja bo på heltid. Google maps kan visa varför) gör dig besviken.

Hon
likställer fysiskt våld med ”språkvåld”…

Tyvärr
framgår det inte vad hon tycker ska hända med den som bryter mot nolltoleransen.

Kanske har hon ingen plan för vad straffet ska vara, utan vill bara stoppa det på nåt sätt. Behjärtansvärt på sitt sätt visserligen, jag har inget till övers för verbala mobbare om det nu är såna hon framförallt riktar sin ilska mot, men att ta till nån form av kommunalt tvång ger många minuspoäng.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*