Annons

Under all kritik

Jag vet. Men jag har en väldigt bra ursäkt!

Igår en tenta, på måndag en annan.

Sen har jag ryggen fri ganska länge tror jag.

Då får matchen mot etatismen fortsätta. Hjärnor vinner över muskler 9 gånger av 10, det är min teori. Därför gäller det att ha hjärnorna på sin sida. Staten kommer alltid ha musklerna. Så länge den existerar. De bästa hjärnorna finns dock redan idag utanför staten – det gäller bara att informera och övertyga tillräckligt för att de inte bara ska vara utanför utan även motsätta sig idén om en stat. Det kan inte vara så värst svårt, eller hur?

Dörren är redan öppen genom att allt faller på plats så fint så fort man öppnar sig för att staten kanske inte är ett nödvändigt gott, eller ens ett nödvändigt ont, utan ett onödigt ont.

Vi är i mitt tycke tre stycken som driver fram ”den goda fronten” när det gäller bloggar i Sverige.
I den lägsta divisionen finns jag som ägnar mig åt att driva med politiker och slänga fram oneliners (eller iaf ”fewliners”) utan källor eller andra belägg (oftast). I elitserien spelar Carl J. med långa, välformulerade och seriösa inlägg på hög nivå. Däremellan finns Niclas och Victor som pendlar mellan strax över min nivå och strax under Calles. Vi kompletterar varann rätt bra tycker jag.
Den som känner sig på sin intellektuella topp eller vill utmanas läser vad Calle har att säga, den som inte riktigt orkar med den nivån söker sig till ”Anarkokapitalist” och den som ligger sjuk och inte orkar läsa kan kolla här och kanske får se en ful bild bara. =)

Jag börjar få lust att gå ut och vara mer aktiv igen, eller åtminstone författa nån slags insändare på lokalnivå. Våren är här, det kanske är därför. ”Liksom björnen instinktivt vaknar och bryter sig ur sitt ide om våren vaknar också Ankan till liv och vill pröva sina vingar”. Skulle det kunna stå om det var ett naturprogram.

Det har gått på tomgång på alla liberala fronter den senaste tiden – såväl på Flashback som på Liberala partiets forum och andra platser. Lugnet före stormen kanske? Jag hoppas det.

2 kommentarer tillUnder all kritik

  • Haha, ”…och den som ligger sjuk och inte orkar läsa kan kolla här och kanske får se en ful bild bara. =)”

    Jag känner mig hedrad. Dock skulle jag inte vilja påstå att jag ens är och snuddar vid Calles klass. Han finslipar sina inlägg under lång tid, jag slänger ur mig inlägg på fyllan och största delen av tiden går åt att rättstava. 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*