Annons

Gammal hederlig polisbrutalitet

Regel nummer 1: Polisen har alltid rätt.

Regel nummer 2: Filma aldrig poliser. Det må vara tillåtet enligt ”lag”, men enligt poliser är det inte alltid tillåtet. Polisen bestämmer.

Regel nummer 3: Om polisen tycker att det du gör är olagligt så är det olagligt.

Regel nummer 4: Att inte lyda en polis kan leda till svåra skador, det vet du om och det ska inte komma som en överraskning för dig.

Regel nummer 5: Om du känner för att inte lyda en polis, se regel nummer 1 och 4 och fundera på om du kanske vill lyda trots allt.

2 kommentarer tillGammal hederlig polisbrutalitet

  • Sånt här gör mig så jävla arg. Och detta skulle nästan kunna vara huvudargumentet för anarki; man kan sluta stöda företag som beter sig på det sättet och man har jämnstarka företag som skulle kunna straffa personen ifråga.

    • Exakt! Skulle vilja se den Securitasvakt som går loss på nån med batongen bara p.g.a. att ha blivit filmad och sen behåller jobbet.

      Enligt beskrivningen till klippet har dessutom polismannen i fråga redan skjutit ihjäl två personer i tjänsten under fem år som polis. Inte 100 på om det stämmer men det låter inte orimligt när man är så aggressiv.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*