Annons

Jeff Riggenbach får mig att somna

Känner att jag måste få utlopp för mina känslor mot Jeff R.

Jag står inte ut med gubben!

Han skulle kunna göra vad som helst tråkigt tror jag.

Har läst på FB om att flera libertarianer verkar gilla sakerna han har på mises.org… Oförståeligt för mig.

Tro mig, jag har försökt lyssna på saker med Jeff R, sånt som verkar intressant av beskrivningen att döma, men efter 1-2 minuter av hans sövande malande har jag kommit på mig själv med att tänka på vad jag ska äta ikväll eller när jag ska boka tvättstugan nästa gång eller nåt annat som känns mer intressant än att lyssna på vad gubben har att säga.

Så, nu vet världen. Jag hör redan fladdret från intresseflaggorna som hissas på halv stång, men jag får iaf lite ro i sinnet nu när jag har fått spy galla över Tråkenbach.

4 kommentarer tillJeff Riggenbach får mig att somna

 • Pimson

  Han har en häftig röst, men väldigt sövande. Varför inte lyssna på något lagom tråkigt avsnitt av Human Action med honom i sängen? Det hjälper nog.

  Någon man kan gilla mer på mises.org är Jeffrey Tucker, en riktig gentleman av den gamla skolan.

  • Ja, den är helt klart frän! En sån röst varje man (kanske i smyg, kanske undermedvetet) önskar att han hade. =)

   Ska faktiskt testa det nästa gång jag inte kan somna!

   Honom tror jag knappt att jag har lyssnat på någon gång. Ska leta upp nåt nu. För övrigt tycker jag Rothbard är mest underhållande (på Mises, totalt sett står kampen mellan Molyneux och Gardner Goldsmith) att lyssna på. Drömmer ibland om att ha honom som lärare. När han levde alltså. Idag vore det nog inte så kul. Mest äckligt.

   • Pimson

    Tucker har inte gjort så många podcasts tror jag, däremot en del videos på youtube. Rothbard har jag faktiskt inte hört prata, och Gardner Goldsmith hade jag inte hört talas om.

    Men någon annan riktigt sövande är den där engelsmannen, Jock Coats tror jag han heter, som bland annat läser upp ”Against intellectual property”. Riktigt monoton röst.

    • Rothbards föreläsningar som finns på mises.org är både lärorika och roliga! =)

     Goldsmith är ibland tredjeman på Free Talk Live (eller var iaf det förr) och har en podcast som heter Liberty Conspiracy. Rekommenderas!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*