Annons

Obama skämtar (omedvetet)!

Hur tänker man om man säger

Men att börja leva inom våra tillgångar är enda sättet att skydda de investeringar som kan hjälpa Amerika att konkurrera om nya jobb

efter att man beslutat att minska utgifterna med mindre än 40 miljarder dollar i en underskottskaka på 1600 miljarder!?!?

Att minska UNDERSKOTTET med 2.5% tycker alltså idioten är att ”börja leva inom våra tillgångar”!?

Maffig insats politikerna gjorde! Verkligen! (Notera att det blåa alltså är UNDERSKOTTET, inte de totala utgifterna. Det vore ännu mer pinsamt att visa hur liten nedskärningen är i relation till de årliga utgifterna för den amerikanska staten.)

Återkom när du skurit bort 1500 miljarder dollar så kanske vi kan börja snacka om att NÄSTAN leva inom sina tillgångar.

Tänk er ett avsnitt av lyxfällan där nåt par går back 20 000kr varje månad (det är ganska mycket även för att vara det programmet) och där de går med på att dra ner på utgifterna med 500kr per månad. Och sen applåderar sig själva för det. Och pratar om hur viktigt det är att de börjar leva inom sina tillgångar för att det inte ska gå alldeles åt skogen.

En aning pinsamt eller hur?

Härmed utnämner jag Barack Obama till ”överdriftsturken”. Feel free to use it.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*