Annons

Arboga kommun har lyckats igen

Klantat sig rejält alltså.

Det finns en ganska fin badanläggning i stan (har jag hört, har aldrig varit inne och kollat) med bassänger både inne och ute. Utomhusbassängen brukar vara väldigt populär på sommaren. För nån vecka sen gjordes en inspektion av poolen som uppdagade att den måste lagas. Den kommer vara stängd hela sommaren…

Ska en pool inspekteras borde det förstås göras på hösten så att eventuella reparationer kan göras under vintern eller tidig vår, för att kunna använda den på sommaren. Jag jobbar inte med pooler, men förstår det ändå…

Nu hoppas badande arbogabor (själv badar jag bara om vattnet är varmare än 23°C) att kommunen ska fixa till ”Villagatsbadet”, och det låter onekligen som en ganska bra idé, men det är minst sagt barn-ovänligt. Det ligger längs ån med strömt vatten och en brant slänt ner till vattnet. Jag skulle inte vilja ta med en <7-åring dit iaf. Däremot hade jag gärna gjort det till Ekbacksbadets utomhuspool, men nu har kommunens dåliga planering tagit bort den möjligheten i sommar. Tråkigt för småbarnsföräldrarna.

Jag kan inte med säkerhet säga att en privat badanläggning som drivs med vinstsyfte skulle vara mån om att ha utomhuspoolerna i användbart skick till sommaren, men det verkar ganska rimligt att tro det.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*