Annons

Dagens clown

Inspirerad av det här inlägget kände jag att det var dags för en ny clown att presenteras. Det känns som om jag betat av enormt många men är fortfarande bara på Andersson… Och varje clown kostar ”oss” över 50 000kr i månaden, tänk på det. Eller kostar och kostar, vi blir ju bestulna på lika mycket oavsett hur mycket clownerna snor åt sig. Men ändå!

Anders Andersson, kristdemokraterna.

Några av de genialiska saker han föreslagit är att höja bidragen till religiösa grupper för att de ska ha råd med lokaler att hålla till i, och han tycker också att man ska höja bidragen till sjukhuskyrkor.

Den stora frågan är varför han ber sveriges regering om det!? Om någon skulle vilja och kunna(?) hjälpa kyrkor är det väl ”gud”? Ingen vidare starkt troende person det här.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*