Annons

Glädjande nyhet!

Även om siffrorna bör tas med en stor nypa salt* pekar det ändå mot att allt fler inser att cannabis är en betydligt trevligare drog än alkohol. I mina ögon är det väldigt positivt att allt fler ungdomar väljer bort en av de absolut skadligaste drogerna till förmån för en av de minst skadliga.

Om ändå den trenden också kunde sprida sig uppåt i generationerna!

* Siffrorna gäller ungdomar som tagits in, med eller mot sin vilja, på ”Maria ungdom” i Stockholm. Så här på rak arm skulle jag tro att det är betydligt större risk att skickas dit efter att åkt fast med olagliga droger än för att man är lite för full på stan. Därför bör alkohol vara lite underrepresenterat i undersökningen.

3 kommentarer tillGlädjande nyhet!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*